Nem elérhetetlen luxus a magánteraszok hűtése/fűtése vagy lakásunk infrafűtése 

 
csaladihaz-teraszhutes
TERASZHŰTÉS

Ki ne szeretné a teraszon is úgy érezni magát, mint egy klimatizált szobában?Bizonyára már Ön is találkozott Ködhűtő vagy párahűtő ventillátorokkal, párafüggönnyel. Nem csak roppant látványosak, de rendkívül hasznosak is a nagy hőségben. A korszerű kültéri klíma berendezésekkel akár 10 fokkal is csökken a terasz hőmérséklete.

Bővebben a teraszhűtésről

 

 
csaladihaz-teraszfutes
TERASZFŰTÉS

Az infrafűtő készülékekkel meghosszabíthatjuk a szabadan való tartózkodás időszakát: családunkkal, barátainkkal kora tavasztól késő őszig rendezhetünk grill-partikat, szalonnasütéseket. A teljes mértékben por- és vízálló (IP65) készülékeket a fedetlen teraszokon, kertekben is kint hagyhatjuk, ezek a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenállnak.

Bővebben a teraszfűtésről

 

 
lakasok infrafutese
LAKÁSOK INFRAFŰTÉSE

Az infrapanel lakások, tetőterek ideális fűtőeszköze, mivel a fűtőelemeknek szinte semmilyen helyigénye nincs. Esztétikai megjelenése a legmagasabb igényeket is kielégíti, az egyéni elképzeléseknek is teret ad. Éghető anyagra is szerelhető, ezért rendkívül jól alkalmazható könnyűszerkezetes épületekben illetve tetőterek egyedi vagy központilag vezérelt fűtésére. Hétvégi házaknál is az egyik legegyszerűbb fűtési megoldás, bárhol lehet alkalmazni.

Bővebben az infrafűtésről

 

Készséggel fogadjuk megkeresését

 Címünk: 2132 Göd, Rákóczi F. u. 118.  (Bejárat a Sport u. felől, Honvéd sor)
 Telefon: +36 27 817 021  |   Mobil: +36 70 866 4833 
 E-mail:  info@perfectcool.hu