husitopont koztereken
HŰSÍTŐPONTOK, PÁRAKAPUK HŐSÉGRIADÓRA

Hőségriadó esetén párakapukkal, vízosztással, hűsítőpontok kijelölésével védekezünk a hőség ellen. A nagy hatékonyságú,mobil kültéri párahűtő berendezések több száz m2 szabadtéri terület  8-10 C° fokos lehűtésére képesek. Ezek fajtájuktól függően vízpárát (ködpermetet) is kibocsáthatnak magukból, ezzel már messziről a Hűsítőponthoz vonzza az embereket, megóvva őket a hőguta veszélyes tüneteitől. akár 1 napos bérlet is lehetséges!

Bővebben a közterületek párahűtéséről

 

 
ovoda-kulteri-klima-parahutes
ISKOLAI-ÓVODAI-BÖLCSÖDEI PÁRÁSÍTÁS

A nyári nagy hőségben az óvodák, iskolák udvarára telepített vonalsoros párahűtő rendszert ajánlunk. Működtetéséhez csupán víz kell : a kerti csapra csatlakozva  egyszerűen és azonnal, 5-10 ºC fokkal hűvösebb levegő biztosítható. A gyerekeket ezzel megóvjuk a napszúrás, hőguta, kiszáradás veszélyeitől. Nem csak hasznos, de roppant szórakoztató is a gyerekek számára!

Az udvaron megtartott ballagások klimatizálása hordozható, költséghatékony párahűtőberendezésekkel biztosítható.

Bővebben az óvodák, iskolák udvarának klimatizálásáról

 

 
honvedelem-evaporativ hutes
HONVÉDELEM

Katonai terepgyakorlatok alkalmával felállított katonai sátrak, étkező sátrak, tábori konyha, hálókörletek, szerelő- és egyéb előkészítőnek felállított sátrak hűtése hagyományos légkondicionálással nem lehetséges.  Nagy teljesítményű mobil kültéri klíma gépekkel azonban 7-12 fokkal hűvösebb levegő garantált, bárhol is legyen a terepgyakorlat.

Bővebben a katonai létesítmények  párahűtéséről

 

Készséggel fogadjuk megkeresését

 Címünk: 2132 Göd, Rákóczi F. u. 118.  (Bejárat a Sport u. felől, Honvéd sor)
 Telefon: +36 27 817 021  |   Mobil: +36 70 866 4833 
 E-mail:  info@perfectcool.hu