ipari parahutes
IPARI PÁRAHŰTÉS

Az általunk forgalmazott hűtéstechnika olyan klimatizálási feladatokra irányul, amely a hagyományos légkondicionálókkal nem megoldható, nem célravezető vagy túl költséges.

A párahűtő berendezések segítségével akár 7-12°C fokkal alacsonyabb hőmérséklet is elérhető. Működési elve teljesen eltér a már ismert klímaberendezésekhez képest. A párolgás elvén alapul, a természetben előforduló fizikai törvényszerűséget kihasználva hűti le környezetét.

Gyárcsarnokok, zöldség-gyümölcs és hagyományos raktárak, melegüzemi munkahelyek, állattartó telepek, növényházak és egyéb területek ideális hűtési megoldása.

Bővebben az ipari párahűtésről

 

 
ipari parasitas
IPARI PÁRÁSÍTÁS

A direkt beporlasztásos párásítás köztudottan a leghatékonyabb légnedvesítő megoldás.

A párásító rendszerek számos olyan ipari területeken alkalmazhatóak, ahol maga a gyártástechnológia vagy a gyártást megelőző / követő tárolási mód megköveteli a páratartalom mesterséges szabályozását. Párásítással azonban az irodaházak száraz levegőjének nedvesítése is megoldható, de ideális módszer a por- és szagmegkötésre is.

Bővebben az ipari párásításról

 

 
klimaelohutes
KLÍMAELŐHŰTÉS

A nyári hőségben sajnos rendszeresen előforduló probléma a klímarendszerek teljesítmény csökkenése, túlterhelés esetén annak leállása. A hagyományos klímarendszereket vonalsoros párahűtési rendszerünkkel kombinálva a klímák üzemeltetése hirtelen hatékonnyá és főleg gazdaságossá válik!Figyelmebe véve, hogy a klíma - és egyéb hűtőberendezések üzemeltetése egy nagyobb ipari üzem vagy bevásárlóközpont esetén a teljes villamosenergia-fogyasztás csaknem 70-75%-át! teszi ki,  a klíma előhűtéssel megtakarított 30% energiafogyasztás komoly anyagi nyereséget hoz.

Bővebben a klímaelőhűtésről


 
legtechnika
KLÍMA- ÉS LÉGTECHNIKA

A klíma- és légtechnikai rendszerek kiépítését általában komfort, vagy technológiai céllal valósítják meg. A külső nyílászáróval nem rendelkező helyiségekben keletkezett szennyezett levegő koncentrációjának elvezetése, higítása vagy friss kezelt levegővel történő ellátása a feladata. A vállalati és közületi szférában a Perfect-Cool Kft. kínálata felöleli mindazokat a márkákat, amik járatosak a tervezéseknél és a különféle műszaki igények kielégítésénél. A felhasználási területek skálája nagyon széles: irodaházak, szállodák,egészségügyi intézmények, gyártó egységek stb. amik nyilván a lakossági készülékekhez képest nagyobb igénybevételi és teljesítményi igénnyel bírnak.

Bővebben a klíma- és légtechnikáról

 


 
csarnokfutes-infrafutes
CSARNOKFŰTÉS-INFRAFŰTÉS

Nagy belmagasságú és nagy légterű helyiségek felfűtése gázzal nagyon költséges, és pazarló megoldás. Felesleges is lenne több száz m2, 4-5 m vagy akár magasabb belmagasságú csarnokokat, raktárakat hosszú előfűtés mellett kifűteni, amikor az infrasugárzók rögtön a bekapcsolás után meleget sugároznak, ráadásul kizárólag csak azon területeket fűtik, melyekre valóban szükség van.

Bővebben a csarnokfűtésről

 

Készséggel fogadjuk megkeresését

 Címünk: 2132 Göd, Rákóczi F. u. 118.  (Bejárat a Sport u. felől, Honvéd sor)
 Telefon: +36 27 817 021  |   Mobil: +36 70 866 4833 
 E-mail:  info@perfectcool.hu