+36 70 866 4833 info@perfectcool.hu

lakossági szolgáltatások

ENERGIATUDATOS | KÖRNYEZETBARÁT | KÖLTSÉGHATÉKONY

teraszhűtés

Ki ne szeretné a teraszon is úgy érezni magát, mint egy klimatizált szobában?

Bizonyára már Ön is találkozott Ködhűtő vagy párahűtő ventillátorokkal, párafüggönnyel. Nem csak roppant látványosak, de rendkívül hasznosak is a nagy hőségben. A korszerű kültéri klíma berendezésekkel akár 10 fokkal is csökken a terasz hőmérséklete.

 

teraszfűtés

Az infrafűtő készülékekkel meghosszabíthatjuk a szabadan való tartózkodás időszakát: családunkkal, barátainkkal kora tavasztól késő őszig rendezhetünk grill-partikat, szalonnasütéseket.

A teljes mértékben por- és vízálló (IP65) készülékeket a fedetlen teraszokon, kertekben is kint hagyhatjuk, ezek a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenállnak.

lakások infrafűtése

A sötétsugárzó lakások, tetőterek ideális fűtőeszköze, fényhatás nélkül, mégis erős fűtőteljesítménnyel működnek. Mindezt csak ott és csak akkor, amikor valóban szükség van rá. Esztétikai megjelenése a legmagasabb igényeket is kielégíti.

Éghető anyagra is szerelhető, ezért rendkívül jól alkalmazható könnyűszerkezetes épületekben illetve tetőterek egyedi vagy központilag vezérelt fűtésére. Hétvégi házaknál is az egyik legegyszerűbb fűtési megoldás, bárhol lehet alkalmazni.