+36 70 866 4833 info@perfectcool.hu

ipari
szolgáltatások

ENERGIATUDATOS | KÖRNYEZETBARÁT | KÖLTSÉGHATÉKONY

CSARNOKFŰTÉS-INFRAFŰTÉS

Nagy belmagasságú és nagy légterű helyiségek felfűtése gázzal nagyon költséges, és pazarló megoldás.

Felesleges is lenne több száz m2, 4-5 m vagy akár magasabb belmagasságú csarnokokat, raktárakat hosszú előfűtés mellett kifűteni, amikor az infrasugárzók rögtön a bekapcsolás után meleget sugároznak, ráadásul kizárólag csak azon területeket fűtik, melyekre valóban szükség van.

Ipari párásítás

A direkt beporlasztásos párásítás köztudottan a leghatékonyabb légnedvesítő megoldás. 

A párásító rendszerek számos olyan ipari területeken alkalmazhatóak, ahol maga a gyártástechnológia vagy a gyártást megelőző / követő tárolási mód megköveteli a páratartalom mesterséges szabályozását.

Párásítással azonban az irodaházak száraz levegőjének nedvesítése is megoldható, de ideális módszer a por- és szagmegkötésre is.

Ipari párahűtés

Az általunk forgalmazott hűtéstechnika olyan klimatizálási feladatokra irányul, amely a hagyományos légkondicionálókkal nem megoldható, nem célravezető vagy túl költséges.

A párahűtő berendezések segítségével akár 7-12°C fokkal alacsonyabb hőmérséklet is elérhető. Működési elve teljesen eltér a már ismert klímaberendezésekhez képest. A párolgás elvén alapul, a természetben előforduló fizikai törvényszerűséget kihasználva hűti le környezetét.

Gyárcsarnokok, zöldség-gyümölcs és hagyományos raktárak, melegüzemi munkahelyek, állattartó telepek, növényházak és egyéb területek ideális hűtési megoldása.

KLÍMAELŐHŰTÉS

A nyári hőségben sajnos rendszeresen előforduló probléma a klímarendszerek teljesítmény csökkenése, túlterhelés esetén annak leállása.

A hagyományos klímarendszereket vonalsoros párahűtési rendszerünkkel kombinálva a klímák üzemeltetése hirtelen hatékonnyá és főleg gazdaságossá válik!

Figyelmebe véve, hogy a klíma – és egyéb hűtőberendezések üzemeltetése egy nagyobb ipari üzem vagy bevásárlóközpont esetén a teljes villamosenergia-fogyasztás csaknem 70-75%-át! teszi ki, a klíma előhűtéssel megtakarított 30% energiafogyasztás komoly anyagi nyereséget hoz.