HORECA

 
ettermek-kavezok teraszhutese
ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK TERASZHŰTÉSE

Nyáron, a tűző nap megbénítja a kültéri forgalmat, de a párologtató hűtőkészülékek használatával átlagosan 7-12 °C fokkal csökkenthető a hőmérséklet. Így még kellemesebbé teheti vendégei számára a kikapcsolódást, valódi felfrissülést biztosítva számukra. Szinte hihetetlen, de egy étterem nyitott teraszán is úgy érezhetjük magunkat, mint egy légkondicionált, hűs szobában. A klimatizált környezetben több időt töltenek el vendégei, ezáltal nemcsak az üzlet jó hírneve, de ezzel párhuzamosan a forgalma is jelentősen megnő.

Bővebben a vendéglátó teraszok párahűtéséről

 

 
ettermek-kavezok teraszfutese
ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK TERASZFŰTÉSE

Pokrócot ad vagy inkább kellemes meleget biztosít a vendégének? EZ ma már nem kérdés!

Az elegáns megjelenésű, karcsú, egyszerűen kezelhető infrasugárzó készülékek kifejezetten a külső terek hatékony fűtésére lettek tervezve. Előfűtés nélkül, már a bekapcsolás után azonnal kellemes meleget árasztanak. Mivel az infrasugarak az embereket, tárgyakat melegítik, szeles időben is hatékonyan működnek. Az IP65 védelemmel ellátott, teljes mértékben por- és vízálló infra készülékek narancsos fényükkel exkluzív és egyben hangulatos megjelenést biztosítanak.

Bővebben a vendéglátó teraszok infrafűtéséről

Készséggel fogadjuk megkeresését

 Címünk: 1142 Budapest, Szőnyi út 36.  
 Telefon: +36 1 787 0682  |   Mobil: +36 30 860 3977 
 E-mail:  info@perfectcool.hu

Szeretnénk ha tudná, hogy cookie-kat használunk. A cookie-k megjegyzik a böngészési szokásait, és jobb vásárlási élményt nyújtanak...Bővebben