+36 70 866 4833 info@perfectcool.hu

horeca
közületek

ENERGIATUDATOS | KÖRNYEZETBARÁT | KÖLTSÉGHATÉKONY

éttermek, kávézók teraszfűtése

Pokrócot ad vagy inkább kellemes meleget biztosít a vendégének? EZ ma már nem kérdés!

Az elegáns megjelenésű, karcsú, egyszerűen kezelhető infrasugárzó készülékek kifejezetten a külső terek hatékony fűtésére lettek tervezve. Előfűtés nélkül, már a bekapcsolás után azonnal kellemes meleget árasztanak.

Mivel az infrasugarak az embereket, tárgyakat melegítik, szeles időben is hatékonyan működnek. Az IP65 védelemmel ellátott, teljes mértékben por- és vízálló infra készülékek narancsos fényükkel exkluzív és egyben hangulatos megjelenést biztosítanak.

ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK TERASZHŰTÉSE

Nyáron, a tűző nap megbénítja a kültéri forgalmat, de a párologtató hűtőkészülékek használatával átlagosan 7-12 °C fokkal csökkenthető a hőmérséklet. Így még kellemesebbé teheti vendégei számára a kikapcsolódást, valódi felfrissülést biztosítva számukra.

Szinte hihetetlen, de egy étterem nyitott teraszán is úgy érezhetjük magunkat, mint egy légkondicionált, hűs szobában.

A klimatizált környezetben több időt töltenek el vendégei, ezáltal nemcsak az üzlet jó hírneve, de ezzel párhuzamosan a forgalma is jelentősen megnő. 

ISKOLAI, ÓVODAI
BÖLCSÖDEI PÁRÁSÍTÁS

A nyári nagy hőségben az óvodák, iskolák udvarára telepített vonalsoros párahűtő rendszert ajánlunk. Működtetéséhez csupán víz kell : a kerti csapra csatlakozva egyszerűen és azonnal, 5-10 ºC fokkal hűvösebb levegő biztosítható.

A gyerekeket ezzel megóvjuk a napszúrás, hőguta, kiszáradás veszélyeitől. Nem csak hasznos, de roppant szórakoztató is a gyerekek számára!

Az udvaron megtartott ballagások klimatizálása hordozható, költséghatékony párahűtőberendezésekkel biztosítható.

HŰSÍTŐPONTOK, PÁRAKAPUK HŐSÉGRIADÓRA

Hőségriadó esetén párakapukkal, vízosztással, hűsítőpontok kijelölésével védekezünk a hőség ellen.

A nagy hatékonyságú,mobil kültéri párahűtő berendezések több száz m2 szabadtéri terület 8-10 C° fokos lehűtésére képesek.

Ezek fajtájuktól függően vízpárát (ködpermetet) is kibocsáthatnak magukból, ezzel már messziről a Hűsítőponthoz vonzza az embereket, megóvva őket a hőguta veszélyes tüneteitől. akár 1 napos bérlet is lehetséges!

Honvédelem

Katonai terepgyakorlatok alkalmával felállított katonai sátrak, étkező sátrak, tábori konyha, hálókörletek, szerelő- és egyéb előkészítőnek felállított sátrak hűtése hagyományos légkondicionálással nem lehetséges. 

Nagy teljesítményű mobil kültéri klíma gépekkel azonban 7-12 fokkal hűvösebb levegő garantált, bárhol is legyen a terepgyakorlat.